dimarts, 17 de maig del 2011

Spot Google Apps


Per concloure aquesta aproximació a les noves tecnologies ens hem aplicat en l'àmbit dels vídeos. En aquest teníem total llibertat per fer-ho amb el mitjà que nosaltres decidírem. En el nostre cas, vam decidir basar-nos en la tècnica del stop motion, és a dir, realitzar-ho amb fotografies, i unir-ho en un vídeo. Per tant, es troba elaborat a partir de fotos, que s'uneixen de manera que es va creant moviment entre una i altra.


La idea va sorgir de forma espontània durant una reunió de grup. En primer lloc, volíem que les qualitats de Google Apps s'arriméssim cap a aquest, com volent expressar les possibilitats i els avantatges d'aquest programa. I després pensarem en la idea de la fecundació, per relacionar-ho també amb un tema proper a l'alumnat jove de la universitat, que els cridés l'atenció. La idea era la mateixa, les qualitats de Google Apps s'aproximen, per ser conscient de les millores que ens pot suposar l'ús d'aquest mitjà.


Una vegada la idea va estar clara, ens posarem a treballar! Vam utilitzar una càmera reflex i un trípode, amb la qual realitzarem aproximadament 300 fotografies. Quant a la música, hem de dir que teníem diverses opcions, però al final és va establir aquesta, que és lliure. 


Per últim, comentar que l'hem realitzat amb el programa windows movie maker i finalment una companya de classe ens va ajudar amb el programa Virtual dub i Atube catcher. El primer s'utilitza per a   per donar-li la velocitat desitjada al vídeo i el segon, el vam utilitzar, per transformar el format de vídeo que ens donava el Windows movie maker per adaptar-lo al Virtual dub.


A tall de recapitulació, ha estat una tasca diferent i novedosa per totes nosaltres, en la qual hem pogut experimentar amb noves ferramentes que ens obrin un nou camp per treballar dintre de l'aula amb el nostre futur alumnat.


En darrer terme, aquesta ha estat l'última tasca de L20 Noves tecnologies aplicades a l'educació. És clar, que ens queda molt per aprendre en aquest camp, però podem assegurar que els treballs realitzats ens han donat un perspectiva diferent de tot allò que podem fer si treballem en equip. Esperem que gaudiu del resultat tant com nosaltres ho varem fer durant la realització, tot i les dificultats trobades.


Aquí us deixo el vídeo: 





Silvia Ebrí

4 comentarios:

Unknown ha dit...

Hola Silvia, Com et va? He vist el video i esta molt bé. He vist que has canviat el blog, estas feta tota una experta. Un beset de la nostra part.

Silvia Ebrí ha dit...

Hola! doncs molt bé ara en examens. Moltes gràcies per això del vídeo, ens va costar molt de fer, moltes fotos i treball, però bé. El bloc... m'està donant molts de problemes, les anteriors plantilles no hem permitien ficar comentaris, l'alra m'eliminava coses... espero que aquesta ja siga la definitiva. Un beset i gràcies!

Sebastian Provei ha dit...

Hola,

Pues me ha gustado el video ! La animación está muy bien. Estoy impresionado!

Saludos

Silvia Ebrí ha dit...

Muchas gracias! El trabajo esta realizado con muchas ganas y esfuerzo, es bonito oír palabras de agrado!

Publica un comentari a l'entrada