dimarts, 19 d’abril del 2011

Projecte Ràdio Rajola

 La realització d'aquesta tasca ens ha suposat un repte i una aventura, que ens ha fet aprendre i descobrir un món nou ple de possibilitats, en el qual cadascuna sha pogut especialitzar per a després explicar-li-ho a la resta. Cap de nosaltres havia elaborat abans una feina d'aquest tipus, i, per aquest motiu, hem hagut d'investigar i d'informar-nos sobre com elaborar-ho. Per tant, hem treballat de manera cooperativa, ajudant-nos les unes a les altres en tot moment, davant tots els dubtes tecnològics que ens han sorgit.


D'aquesta manera, per a nosaltres ha sigut un procés constant d'exploració, en el qual hem invertit temps i esforç. En general, voldríem dir que ens ha resultat molt costós investigar i saber com fer ús de totes les noves eines en aquest treball. L'ús d'aquest tipus de tecnologia ha sigut molt complicat: en primer lloc, per la novetat; i en segon lloc, perquè no són eines tan simples com les que estem acostumades a utilitzar.


Però, finalment, estem satisfetes amb el resultat, i, sobretot, amb la formació i els aprenentatges que hem adquirit durant el procés de creació de la nostra ràdio rajola.


Aquí us deixo l'enllaç a la nostra pàgina web:

I per últim la gravació del primer programa. 
Mi primera transmisión en Spreaker

1 comentarios:

Educant amb TIC. I tu què penses? ha dit...

Hola Silvia, m'agrada molt el vostre projecte de "radio rajola", es nota les hores que haveu passat treballant...

Publica un comentari a l'entrada